1.       Livrarea produselor

 

1.2. LIVRAREA PRIN CURIER RAPID IN 24-48 ore

 

Transportul este GRATUIT la toate comenzile peste 199 Lei!
Pentru comenzile sub 199 Lei transportul costa 19 Lei.


 

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 48 ore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ) si/sau din momentul in care a fost facuta plata - in caz de plata anticipata (Ordin de plata, virament bancar, avans in numerar)

  • Comenzile realizate si confirmate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore
  • Comenzile realizate si confirmate dupa ora 15:00 sunt expediate in ziua urmatoare ( lucratoare ) si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore
  • Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de catre client
  • uleiCBD.ro expediaza comenzi pe teritoriul Romaniei 

 

Verificarea in timp real a expeditiei coletului

 

  • Introducere numar de AWB ( numarul documentului de transport )
  • Afli in timp real statusul coletului tau
  • Poti contacta serviciul Call Center la numarul 0747943540, in cazul in care constati ca adresa de livrare sau numarul de telefon nu sunt corecte si coletul nu poate fi livrat.

 

Factura fiscala se va emite in format electronic si poate fi folosita in contabilitate, avand valoare fiscala, conform Legii privind inregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea Dumneavoastra se poate emite factura si pe suport de hartie.

 

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

 

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic aflate pe stoc este de 1-2 zile din momentul inregistrarii comenzii, iar pentru cele in afara stocului sau aduse doar la comanda speciala este 7-14 zile. In conditii speciale uleiCBD.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

 

Transportul in zonele greu accesibile nu va fi taxat suplimentar!

 

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. 

 

Verificati integritatea coletului in prezenta curierului care a facut livrarea. Numai astfel se pot cere despagubiri pentru deteriorari cauzate in timpul transportului!