Citiți cu atenție înainte de a comanda orice tip de produse de pe website-ul nostru!

Toate informațiile de pe acest site sunt oferite numai în scop informativ și nu trebuie interpretate ca fiind sfaturi sau instrucțiuni medicale, sau ca înlocuitor pentru indicațiile medicului sau altui profesionist medical personal.

Produsele noastre nu sunt intenționate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați mereu profesionistul medical în legătură cu potențiale efecte sau posibile complicații înainte de a începe administrarea oricărui supliment alimentar.

Se recomandă consultarea unui medic sau profesionist medical înainte de a consuma orice produs de pe acest site sau a pregăti un plan de tratament pentru orice condiție medicală; uleiCBD.ro nu face afirmații medicale despre produsele noastre. Este în special important ca femeile gravide sau în perioada de alăptare, indivizii bolnavi cronic, cei în vârstă sau minorii să discute utilizarea acestor produse cu un medic înainte de a le consuma.

Este posibil ca rezultatele comunicate sau prezentate pe acest website să nu se aplice la toți indivizii.

uleiCBD.ro nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea nepotrivită sau auto-diagnosticarea sau și/sau tratamentul folosind aceste produse. Produsele nu trebuie confundate cu medicamentele pe baza de rețetă și nu trebuie folosite ca înlocuitor pentru terapii supravegheate medical. Dacă suspectați că suferiți de deficiențe clinice, consultați un medic autorizatși calificat.

uleiCBD.ro oferă acest website pe o bază “ca atare” și nu face reprezentații sau garanții în ceea ce privește acest website și conținutul acestuia. În afara declarațiilor specifice de pe acest website, uleiCBD.ro și directorii, angajații, sau reprezentanții acestuia nu vor fi răspunzători pentru daunele rezultate din folosirea website-ului sau din legătura cu acesta. Aceasta este o limitare generală a răspunderii care se aplică la daune de orice fel, inclusiv daune compensatorii, directe sau indirecte, pierderi de date, venituri sau profit, pierderi sau daune ale bunurilor, și afirmațiile părților terțe.